Termékajánló

  • Elan Kézilabda kapu
  • Elan kombinált térelválasztó
  • Elan Trans-flex
  • Elan IHF Kézilabda Kapu
  • Elan Kézilabda Kapu szállító
  • Elan Teatro
  • Elan dupla rétegű térelválasztó
  • Elan Kézilabda edző kapu

Gyártók

Hírlevél

Az eladó adatai

Az Ön által vásárolt termékek eladója a KIKI Sport Kft.

Cím: 6050 Lajosmizse, Széchenyi u. 16
Adószám: 22981523-2-03
Kecskeméti Törényszék cégbírósága cégjegyzékszám: Cg03-09-124869/4
Telefon/Fax: 06-20/925-3072

E-mail:kunsportelan@t-online.hu

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

Szállítási és vásárlási feltételek

Tisztelt vásárlónk!

Üdvözöljük az Iskolaisporteszközök Webáruházban.

A vásárlás menete:
Az Áruházban böngészni a bal oldali menüpontban lévő terméklista segítségével lehet. Regisztráció nélkül is böngészhet az Áruházban, terméket a kosárba is teheti, de a vásárlás előtt regisztrálnia kell magát. Amennyiben a kosárfunkció nem működik böngészőjében, engedélyezze a cookie-kat (sütik). Webáruházunkban kizárólag lakossági (nem céges) vásárlók vásárolhatnak. Nagykereskedelmi rendeléshez kérjen ajánlatot a kapcsolat menüpontban!

Árak:
Az Internetes oldalunkon található valamennyi ár 25% Áfa-t tartalmaz. Az megadott árak mindig csomagolási egységre vonatkoznak. Amennyiben a webáruházában hiányosság vagy elírás lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk magunkat a jogot a hiba kijavítására. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk vevőinket az új adatokról. A vevő ezt követően vagy megerősíti a megrendelést vaqy elállhat a szerződéstől.

Szállítási feltételek:
A webáruházban megtalálható termékek átlagos szállítási határideje 4-5 munkanap, de legkésőbb a megrendelés hozzánk történő megérkezését követő 14 napon belül (jogszabály szerint 30 nap) teljesítjük. Nagyobb mennyiségű vagy értékű termék megrendelése esetén nem dolgozunk futárcéggel, a kiszállítást egyéni úton szervezzük meg. A szállítási költség ilyenkor eltérhet a megadott áraktól.

Adatvédelem:
Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállitásához szükségesek.

Áruházunk igénybe veszi az Árukereső.hu "Megbízható bolt" szolgáltatását, mellyel vásárlások megbízhatóságát, hitelességét kívánjuk javítani. A program keretében, a vásárló által megadott e-mail címre a megrendeléstől számított 10 nap elteltével az árukereső rendszere egy kérdőívet küld ki. A kérdőívben megadott vélemények és osztályzások az árukereső.hu oldalán 1 nap elteltével megjelennek.


Az elállás joga:
Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
Fontos! A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.Felhívjuk figyelmét, hogy csak olyan terméket áll módunkban visszavenni, amely gyári csomagolása sértetlen.
 

Szállítási költségek

Áraink minden esetben áfával növelt és a szállítási költséget is tartalmazza.

Kellemes böngészést, jó vásárlást kívánunk!